diumenge, 16 de novembre del 2008

Vivaldi

Aquest còctel és un homenatge a un gran mestre de la música clàssica.
Els ingredients necessaris per fer el còctel Vivaldi són: mitja pera madura, mig got de xarop de canya, mig got de Brandy, Cava o xampany molt fred per a cobrir.
La preparació és la següent: preparem una copa de còctel al congelador perquè quan servim el còtel estigui ben fred. Pelem i eliminem les llavors de la pera, la tallem a trossos i els possem a la batedora. afegim el xarop de sucre de canya, el Brandy, 1 cullera de gel picat i un rajolinet de xampany. Es bat tot durant 30 segons. Aboquem el còctel a la copa i el recobrim amb el xapany, removem cuidadosament amb una cullera llarga de bar i el decorem amb un grill de pera si ho desitgem.
Pots gaudir encara més d'aquest còctel si mentre us el preneu, escolteu " les 4 estaions de Vivaldi, L' Adelaide o Griselda".