dilluns, 17 de novembre del 2008

Tinc una cita: Tendències en la decoració d'interiors


Aquest és el nou amb què es presenta l’edició d’aquesta exposició dedicada a l’interiorisme i al món del disseny. Aquest any, el saló està dedicat a la sostenibilitat, estalvi d’energia , a l’aprofitament de l’aigua i reciclatge.

Casa Decor és l’aparador del món del disseny interior, les novetats en decoració, dissenys emergents, les noves tendències, els disenyadors i marques internacionals del sector, materials… tot el que pot influir en el món dels mobles i la decoració de locals.
Però sobretot aquest any, es posa èmfasi en el rumb sostenible, les maneres, enginys i tota mena de solucions que fan possible l’estalvi energètic i d’aigua o el reciclatge. En resum, les cases del segle XXI pretenen ser més respectuoses amb el Medi Ambient.

Entre les novetats d’aquest any trobem sostres solàrium per qualsevol estança, la cromoteràpia (utilització dels colors i de la llum per fins terapèutics), hidroteràpia, il·luminació amb Leds (llums de neó) i la domòtica més avançada. Portes, finestres i llums que s’obren amb un sol botó,
El saló consta de 31 espais distribuïts en 5 mil metres quadrats on podrem veure el treball de 60 decoradors, dissenyadors, paissatjistes, artistes i arquitectes.


Casa Decor estarà obert fins el 23 de novembre al Port del Fòrum de Sant Adrià del Besos (mireu on és aquí)
El preu de l’entrada no és barat, però no crec que sigui un inconvenient pels amants de l’interiorisme.

Entrada anticipada
Dilluns i Dimarts: 6€
Dimecres i dijous: 9€
Divendres, Dissabte i Diumenge: 12€

Taquilla: tots els dies 12€

Si voleu anar-hi, imprimiu-vos un descompte aquí