dilluns, 3 de novembre del 2008

Tinc una cita amb Fabián Martín

Heu sentit a parlar mai d'aquest pizzer? Doncs per a qui no li soni el nom, és el 2007 va ser considerat el millor pizzer del món i tot gràcies a les seves creatives pizzes que es poden degustar a Llivia, on té el restaurant.






Per què us feu una idea: pizza de flors, pizza d'or comestible o Fondue de pizzas.
Però ara estem de sort. Favián Martin s'està instaurant a Barcelona. De moment podem començar a gaudir amb Taxi Key, un local on predominen el blanc i el vermell en un ambient minimalista. Es tracta d'una pizzeria convencional, podem trobar les tradicionals pizzes a un preu raonable (10€), lluny queda el preu de les creacions de Fabián d'entre 30 i 100 euros.
Taxi Key es troba ben a prop de la Plaça Francesc Macià i d'aquí a poc més d'un mes, el nou taller de pizzes de Llivia obre franquícia a Barcelona al mateix carrer qeu la pizzera convencional.

Però les pizzes no ho són tot, Fabián també organitza cursos i seminars relacionats amb el món de la restauració i l'elaboració de pizzes, com ara un curs de fer girar la massa.


Endinseu-vos al món de les pizzes! ja sigui elaborant-les, menjant-vos-les o atrevint-vos a provar nous gustos! Ja sigui a Barcelona o amb una excursioneta a Llívia!