dilluns, 24 de novembre del 2008

La batalla de les andròmines

Pastilles que neutralitzen el gust dels aliments

D'allò més indicada per aquella gent que és molt refinada a l'hora de menjar, que si fos per elles, escollirien sempre el menú infantil. O bé per sopars de compromisos on l'anfitrió, tot i haver-se passat hores a la cuina, és un negat cuinant i hem de fingir que ens agrada. Si no volem surtir pitant cap al labado a llençar el que tenim a la boca o fer la marranada de guardar-nos-ho a la butxaca de la jaqueta, aquestes pastilles són ideals!

Tenen el preu d'un 11'90€ aproximadament (ja que a la web es ven en lliures).
Però per tots aquells desconfiats en productes sintètics i químics, no us preocupeu, les Miracle Fruit Tablets estan fetes de components naturals.

No us perdeu aquest vídeo demostració!

Cendrer purificador
Esteu farts de les olors a tabac quan esteu reunits? O millor? Esteu farts d’have de surtir al balcó o al carrer per fer aquesta cigarreta que tant us bé de gust. Doncs això ja s’ha acabat amb cendre prurificador. Es ben sezill un maquina amb un cendrer incorporat on com tothom pot imaginar s’ha de possar la cigarreta però alhora el cendrer absorbéix el fum mentres després olor a la colonia o ambientador que previament nosaltres li volem possar.
preu: 39.98$