dimarts, 25 de novembre del 2008

Gràcies a Broadway: notícies

El món de l'espectacle musical no para ni un moment i per aquest motiu us fem cinc cèntims sobre els espectacles que podem veure a les grans capitals com Barcelona, Madrid, Londres i Nova York.
Barcelona:
- Made in Taiwan. Albert Guinovart i Toni Martín preparen un musical sobre la insatisfacció de l'individu al primer món. Serà una comèdia amb tons d'humor negre i potser no ens ha d'estranyar que les protagonistes siguin una dona coixa, una de guenya i una de sorda. El contrast entre Orient i Occident seran l'eix argumental de l'espectacle que espera estrenar-se l'any 2010.

Madrid
- A. El nou musical de Nacho Cano està dedicat a l'aigua. No vol desvetllar res de l'argument i només diu que la lletra A és amb la que s'escriuen paraules com amor, amistat, aire, aigua... molt simples però molt importants.



Londres
- Thriller live. Un espectacle homenatge al rei del pop Michael Jackson el proper 21 de gener. Grans èxits com Beat it, I want you back, Billie Jean seran presents al musical pel qual estan buscant els actors protagonistes. Aquest espectacle ha estat ideat per Adrian Grant que ha treballat molts anys amb el cantant americà.



Nova York
- Un musical sobre el personatge Betty Boop arribarà als escenaris la temporada 2010-2011. Aquest dibuix animat va ser popularitzat pels còmics als anys 30 i està basat en la cantant Helen Kane. Podríem dir que és el dibuix animat més sexual de la història.