dilluns, 16 de febrer del 2009

Tertúlia

Hugo Chávez té via lliure per presentar-se a la reelecció de la presidència de Veneçuela l'any 2010, i tantes vegades com vulgui. Així ho constaten els resultats del referèndum realitzat ahir a Veneçuela, i als veneçolans que viuen fora del país.

Un 54,3% dels veneçolans han donat suport a la reforma de la Constitució que permetrà que els presidents no tinguin limitació de mandats. Més de 17 milions de veneçolans estaven cridats a les urnes per decidir el 'sí' o el 'no' de la reforma de la Carta Magna.


Ara són molts els que dubten de la netedat del procés de referèndum, i és que Hugo Chávez sempre està envoltat de polèmica, com la repatriació del periodista i europarlamentari del Partit Popular, Luís Herrero després de les acusacions que va fer tractant de "dictador" al president veneçolà.


Avui, per tant, volem comentar aquests resultats del referèndum i volem debatre sobre el fet que els polítics tinguin mandats 'sine die'.


Si voleu participar a La Tertúlia de LDH podeu trucar al programa durant el directe del programa, o enviar-ne un e-mail o fer arribar la vostra opinió a través del MSN o el blog.