Avui dia no és gens difícil trobar un restaurant japonès. En podem trobar gairebé a cada cantonada de Barcelona.Però trobar una pastisseria especialitzada en dolços, postres i pastissos japonesos no gaire.
Takeshi Ochiai és un mestre pastisser que va venir a Catalunya l'any 80. Al japó ja es dedicava a l'elaboració de dolços. I quan va arribar a aquí va començar a estudiar la cultura dels postres de la cuina occidental per tal d'adquirir més coneixements.
A la pastisseria Ochiai podeu trobar tota mena de dolços japonesos: bomboms, gelats, pastissets i tota mena de llaminadures tradicionals i d'inspiració nipona. En Takashi utilitza la pastisseria per vendre aquells dolços típis del japó i per donar sortida a les seves petites creacions, totes elles inspirades en la gastronomia del japó.
Si aquesta entrada us ha obert o teniu curiositat per degustar dolços japonesos, acosteu-vos a la pastisseria o quedeu-vos al seu cafè per berenar o acompanyar el te amb un dels seus pastisset.
Avui a la darrera hora parlarem d'alguns d'aquests dolços!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada