dimecres, 11 de febrer del 2009

Cocktail: Berlinesa

Avui volem fer un homenatge la capital alemanya així com al festival de cinema que ha tingut lloc en aquesta ciutat durant la setmana pasada. Tanmateix, ens allunyem de les fredes terres russes per endinsa.nos en una societat més creativa. Relaxeu-vos perque avui preparem una Berlinesa.


Els ingredents són els següents:
4 glaçons de gel
20 cl de de grosella
250 cl de suc de toronja
250 cl de cervesa “rubia” ben freda


Per preparar-ho primer de tot hem de deixar els gots de cervesa al congelador perque aquests estiguin ben freds. Mentres en un vol triturem tot el gel i li posem la cervesa. Aquest granitzat de cervesa l’avoquem als gots que ja estaran al seu punt. Desrpés i aboquem primer la grosella i després el suc de toronja, així ens queradarà tres franjes de colors que només haurem de remenar i gaudir.


Ara a més de color, Berlín ja té sabor.