No se si és per falta d'originalitat a l'hora de crear aliments o és la crisi que provoca temps lliure i temps per crear, però darreraments han aparegut dos esdeveniments dignes de ser esmentats.
El primer és la demanada que la Ciutat de Barcelona ha fet a una empresa coreana que comercialitza iogurs gelats amb toppings, el que s'anomena Frozen yogur, i que els locals d'Estats Units estan causants furor. Seria una nova forma de prendre gelat a l'estiu però de manera més sana, ara que hi ha aquesta consciència de mantenir una dieta sana.
Mentre Barcelona espera la resposta a aquesta demanada, i ara ve el segon esdeveniment, Danone ha obert un botiga a l'avinguda Diagonal, ben a prop de la Francesc Macià.
Però no ñes només una botiga on poder comprar productes Danone, sinó també Restaurant amb menjar ecològic i lleuger, un museu on es repassen els 90 anys de vida de la marca, una zona de merchandising (sí, sí, podreu comprar el peluche de Danonino o els elecassei) i una yogurteria, el més semblant als frozen yogurs que podrem trobara la ciutat. A més d'això, a la botiga també es podran tastar aquells productes que estan a punt de sortir al mercat, per tal que el públic que s'acosti a la tenda, sigu iel primer en donar la seva opinió.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada